خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ تن مرغ منجمد در شهر گناوه توزیع می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 فروردین 1402 - 09:41
گناوه- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه گفت: پنج تن مرغ منجمد تنظیم بازار روز در شهر گناوه توزیع می‌شود.
مرغ،منجمد،توزيع،گناوه،تن

عباس تخم افشان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای توزیع کالاهای حمایتی تنظیم بازار، پنج تن مرغ منجمد در روز یکشنبه ۲۰ فروردین در شهر گناوه توزیع می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه گفت: قیمت مصوب با نرخ دولتی هر کیلوگرم مرغ منجمد ۴۳ هزار تومان است که از طریق عاملان تأیید شده اداره صنعت، معدن و تجارت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی افزود: به منظور سهولت در تحویل مرغ به اهالی، عاملان توزیع در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و لیست آنها از طریق فضای مجازی و رسانه‌ها اطلاع رسانی عمومی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناوه یادآور شد: علاوه بر این سهمیه مرغ منجمد، توزیع ۵۰ تن برنج و پنج تن مرغ منجمد حمایتی طرح تنظیم بازار در روزهای گذشته نیز در سطح این شهرستان انجام شد.