افزایش بستری شدگان بیماران کرونایی در بیمارستانهای خوزستان
مهر
|
سلامت و پزشکی، استانها
|
شنبه، 19 فروردین 1402 - 23:42
اهواز- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: به ترتیب ۵۹ درصد و ۸۰ درصد از تختهای بیمارستانهای استان توسط بیماران بزرگسال و کودکسال تکمیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب حیبر عصر امروز شنبه در گفتوگویی رسانهای با اشاره به روند مراجعه بیماران سرپایی کووید – ۱۹ به بیمارستانهای خوزستان اظهار کرد: تعداد بیماران سرپایی مراجعهکننده به بیمارستانهای استان در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن ۲۱ درصد کاهش یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: در این مدت میزان بیماران بستری در بیمارستانهای خوزستان در پی ابتلاء به کرونا نیز ۱۲ درصد کاهش یافته است.
وی در خصوص وضعیت تختهای اختصاص داده شده به کووید – ۱۹ در خوزستان گفت: به ترتیب ۵۹ درصد و ۸۰ درصد از تختهای بیمارستانهای استان توسط بیماران بزرگسال و کودکسال تکمیل شده است.