خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده اردنی خواستار اعلام جهاد در حمایت از مسجدالاقصی شد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 19 فروردین 1402 - 12:34
نماینده پارلمان اردن خواستار اعلام جهاد و جذب نیروهای داوطلب در تمامی کشورهای اسلامی به منظور آزادسازی مسجدالاقصی و بازگشایی تمامی مرزها با فلسطین اشغالی شد.
حملات،عطيه،مسجدالاقصي،نمازگزاران،وحشيانه،صهيونيست،جنايات،نقض

به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل عطیه در گفتگو با خبرگزاری شهاب تصریح کرد که دشمن جنایتکار صهیونیستی تنها زبان زور و قدرت را می‌فهمد و هر موضعی که در حد و تناسب جنایات و تجاوزات این رژیم نباشد، بی‌ارزش خواهد بود.
عطیه اظهار داشت که هتاکی نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و ضرب و شتم وحشیانه نمازگزاران فلسطینی و اعتکاف کنندگان در این مسجد، تجاوز آشکار علیه دین اسلام و حاکمیت اردن بر مقدسات اسلامی قدس است.
وی گفت که جنایات بزدلانه دشمن صهیونیستی نقض توافق عقبه و شرم الشیخ است و صهیونیست‌های اشغالگر هیچ عهد و پیمانی نمی‌شناسند.
این نماینده اردنی تاکید کرد که حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی نباید بی‌پاسخ بماند و صرف محکومیت اکتفا نمی‌کند، بلکه باید اقدامی عملی صورت گیرد.
گفتنی است در روزهای اخیر همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، نظامیان صهیونیست به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی حملات وحشیانه‌ای داشته و صدها نفر را بازداشت و زخمی کردند.
در این حملات صهیونیست‌ها با نقض حق مسلمانان در برگزاری مراسم عبادی در قبله اول مسلمانان جهان، به صورتی رفتار کردند که انتقادات محافل منطقه‌ای و بین‌المللی را ایجاد کرده است.