خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۳ مرکز متخلف بهداشتی در شاهرود و میامی پلمب شدند

مهر | سلامت و پزشکی، استان‌ها | جمعه، 18 فروردین 1402 - 17:28
شاهرود- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه طرح مدیریت نوروزی با هدف تضمین سلامت مسافران به انجام رسید، گفت: طی این طرح ۲۳ مرکز متخلف بهداشتی در شاهرود و میامی پلمب شدند.
بهداشت،مواد،پلمب،بازرسي،غذايي،مراكز،دانشگاه،بابيان،شاهرود،اخطار

آرش صید آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طرح مدیریت نوروزی از بیست و چهارم اسفند ۱۴۰۱ آغاز و تا ۱۴ فروردین ماه سال جاری ادامه یافت، ابراز داشت: هدف از اجرای این طرح‌ها زیر نظر قرار دادن مرکز عرضه و تولید مواد غذایی برای حفظ سلامت مسافران و شهروندان بوده است که منجر به پلمب شدن ۲۳ واحد شد.
وی ضمن بیان اینکه تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، رستوران‌های بین راهی، مراکز اقامتی، ستاد اسکان مدارس و غیره توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفته است، افزود: در این راستا طی مدت مذکور سه هزار و ۱۲۳ مورد بازرسی از مراکز مختلف حوزه تحت پوشش دانشگاه به انجام رسید.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه ۳۱۴ مورد از شبکه بهداشت اخطاریه بهداشتی را دریافت و به مراجع قضائی معرفی شدند، ابراز داشت: در صورت تکرار این امکان با حکم قضائی پلمب و پروانه کسب آنها باطل خواهد شد.
صید آبادی ضمن بیان اینکه ۱۶۲ مورد بازدید مشترک با اداراتی نظیر فرمانداری، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، صنعت و معدن و اتاق اصناف انجام شده است، تصریح کرد: طی این گشت‌ها نیز واحدهای متخلف شناسایی و اخطار لازم به آنها داده شد.
وی ضمن بیان اینکه ۹۱ مورد رسیدگی به شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ نیز رسیدگی شده است، افزود: واحدهایی که مردم گزارش دادند نیز بازرسی و اخطار لازم را دریافت و در مواردی نیز پلمب شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه طی مدت مذکور ۸۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته نیز توسط کارشناسان بهداشت محیط کشف شده است، اضافه کرد: همگی این مواد معدوم و جلوی عرضه آنها گرفته شده است.