خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی اردنی‌ها در حمایت از مقاومت فلسطین

مهر | بین‌الملل | جمعه، 18 فروردین 1402 - 14:40
ساکنان پایتخت اردن با برگزاری راهپیمایی، بر حمایت خود از مردم فلسطین و مقاومت آنها، اعلام کردند.
اردن،عمليات،تجاوزات،توقف،سخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ساکنان پایتخت اردن یک راهپیمایی در حمایت از مردم و مقاومت فلسطین برگزار کردند.
این راهپیمایی بعد از عملیات اخیر نیروهای مقاومت فلسطین در غور اردن و هلاکت ۳ صهیونیست برگزار می‌شود.
رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی عملیات غور اردن را یک عملیات سخت برای این رژیم توصیف کردند.
این رسانه‌ها گزارش دادند: اسرائیل شاهد یک عملیات سخت و یک روز بسیار سخت است.
ایمن الصفدی وزیر امورخارجه اردن پنجشنبه شب اعلام کرد: خشونت تنها خشونت تولید می‌کند و اسرائیل منطقه را به سوی پرتگاه می‌برد.
الصفدی تاکید کرد: اردن هرآنچه در توان داشته باشد برای توقف تجاوزات انجام خواهد داد، اما تلاش‌های ما به تنهایی برای توقف این تجاوزات کافی نخواهد بود.
وی ادامه داد: حوادث در مسجد الاقصی درحالی روی می‌دهد که هیچ گونه افق سیاسی روشنی که این درگیری را حل کند، وجود ندارد.
الصفدی افزود: اردن گام‌ها و اقدامات زیادی را برای توقف این تجاوزات برداشته که از آن جمله فشار بر اسرائیل و افشا کردن نقض مکرر قوانین توسط تل‌آویو بوده است.