خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصول مغفول‌ مانده قانون کار باید اجرایی شود

مهر | اقتصادی | جمعه، 18 فروردین 1402 - 11:16
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اصلاح قوانین سازمان‌های بازنشستگی برای توسعه رفاه اجتماعی و همکاری با مجلس برای تنظیم قوانین به‌روز به رفع نگرانی کارگران و بازنشستگان منجر خواهد شد.
رفاه،توليد،اجتماعي،تعاون،تورم،مرتضوي،بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست هم‌اندیشی با نمایندگان سازمان‌های عالی کارگری و بازنشستگان کشوری گفت: رهبر معظم انقلاب برای عبور از چالش‌های اقتصادی و رسیدن به سطح بالایی از تولید و صادرات، امسال را با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری کرده‌اند و کارشناسان هم معتقدند رفع تورم و رشد تولید لازم و ملزوم یکدیگرند و نیازمند تقویت اقتصاد مردمی است.
وی افزود: یکی از مسائل مهمی که باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گیرد، کنترل تورم و رشد تولید است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم به این موضوع در برنامه‌های پیشنهادی خود توجه خواهد کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اقتصاد معدن و تجارت دریامحور مبتنی بر تأکیدات مقام معظم رهبری نیز به صورت ویژه در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.
وی بیان کرد: در سال جاری جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی مورد تأکید دولت است.
مرتضوی در ادامه عنوان کرد: اصلاح قوانین سازمان‌های بازنشستگی برای توسعه رفاه اجتماعی و همکاری با مجلس برای تنظیم قوانین به‌روز به رفع نگرانی کارگران و بازنشستگان منجر خواهد شد.