خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار لبنان نسبت به نیت اسرائیل برای تشدید تنش

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 فروردین 1402 - 20:06
وزارت خارجه لبنان پس از حمله راکتی امروز از خاک لبنان به اراضی اشغالی بیانیه‌ای صادر کرد.
لبنان،اسرائيل،خارجه،وزارت،تنش،ثبات

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که لبنان آماده همکاری با یونیفل و اتخاذ اقدامات مناسب برای بازگشت آرامش و ثبات است.
به گزارش الجزیره، در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که لبنان نسبت به نیت اسرائیل برای تشدید تنش که صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی را تهدید می‌کند، هشدار می‌دهد.
لبنان مجددا بر احترام و پایبندی کامل به مصوبه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.
وزارت خارجه لبنان اشاره کرد که لبنان به آرامش و ثبات اهتمام دارد و از جامعه بین المللی می‌خواهد برای توقف تنش بر اسرائیل فشار بیاورند.
پیش از این چندین راکت از سمت لبنان به اسرائیل شلیک شد که منجر به آتش سوزی در مناطق مختلفی از اسرائیل شد.
در همین حال، منبعی در حزب الله لبنان در گفتگو با العربی الجدید دست داشتن این گروه در حمله راکتی از لبنان به منطقه الجلیل در اراضی اشغالی فلسطین را تکذیب کرد.