خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک یک میلیارد تومانی خیران گیلانی برای زندانیان جرایم غیرعمد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 فروردین 1402 - 12:43
رشت- رئیس ستاد دیه گیلان با اشاره به جمع آوری بیش از یک میلیارد تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گفت: بیش از ۵۰۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد منتظر کمک‌های مردمی هستند.
زندانيان،آزادي،غيرعمد،جرايم

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا یزدانی در مراسم گلریزان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با اشاره به آزادی ۵۶۵ زندانی طی ۲ سال اخیر گفت: بدهی این افراد ۳۷۰ میلیارد تومان بود که هزینه آن توسط جمعی از خیران پرداخت شده است.
رئیس ستاد دیه گیلان با اشاره به جمع آوری بیش از یک میلیارد تومان برای آزادی زندانیان در مراسم امسال بیان کرد: این مبلغ توسط مسئولان دعوت شده به مراسم و همچنین جمعی از خیران که همواره همراه ما هستند جمع آوری شده است.
وی با بیان اینکه ستاد دیه در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد برای مساعدت شاکیان و طلبکاران نیز اقدام می‌کند افزود: امیدواریم فرهنگ کمک برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در جامعه بیش از پیش نهادینه شود.
یزدانی تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در زندان‌های گیلان منتظر کمک‌های مردمی برای پرداخت دیه و بدهی‌های خود هستند.