رشد 26 درصدی صادرات استان گلستان؛ 235 میلیون دلار کالا صادر شد- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: در سال گذشته 235 میلیون دلار صادرات از گمرکات استان گلستان انجام شده که نسبت به مدت مشابه قبل از آن رشد 26 درصدی داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، درویش علی حسن زاده ظهر امروز در جلسه با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان اظهارداشت: در سال گذشته 235 میلیون دلار صادرات از گمرکات استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه قبل از آن رشدی 26 درصدی داشته است.
وی با اشاره به اهمیت تنوع بازارهای هدف صادراتی در توسعه صادرات افزود : با اقدامات موثر انجام شده ، در سال گذشته از استان گلستان به 33 کشور صادرات داشتهایم.
حسن زاده همچنین گفت: با تلاشها و پیگیریهای انجام شده 73 درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال قبل اجرایی شد که نشاندهنده عزم جدی مسئولان استان برای رفع محدودیتها و موانع و مشکلات تولیدکنندگان استان است.
وی با بیان این که در زمینه حمایت از مشاغل خانگی اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان طی چند سال اخیر در زمره دستگاه های اجرایی برتر استان بوده است، گفت: در سال گذشته 2008 فقره پرونده با نیاز تسهیلاتی 315 میلیارد ریال در اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان تشکیل شده که 238 میلیارد ریال آن به بانکها معرفی شده است.
به گفته حسن زاده، در حوزه تسهیلات روستایی نیز پرونده 56 طرح در اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان تشکیل و به کمیته فنی کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان ارسال شده که 42 طرح در این کارگروه مصوب شده است.
انتهای پیام/581/.