خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات محکوم به قصاص نفس از دار مجازات در کردستان- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 فروردین 1402 - 16:44
نخستین محکوم به قصاص نفس در سال جاری از دار مجازات نجات پیدا کرد.
سقز،صلح،سازش،دادگستري،پرونده،رضايت،شهرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سقز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادگستری کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی اظهار داشت: در قالب پویش «به احترام امام رضا(ع) می بخشم» و در ماه مبارک رمضان و با تلاش سفیران صلح شهرستان سقز، یک فقره پرونده قتل عمد با اخذ رضایت اولیای دم منجر به صلح و سازش بین طرفین پرونده شد.
وی گفت: در سال 1398 و در پی وقوع یک فقره قتل در شهرستان سقز، پرونده با شکایت اولیای دم در دادگستری سقز تشکیل شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان افزود: پس از طی چهار سال و برگزاری چندین جلسه صلح و سازش توسط معتمدان، ریش‌سفیدان و سفیران صلح شهرستان سقز و با تلاش‌ها و پیگیری مجموعه دادگستری سقز، در نهایت خانواده محکوم علیه موفق به اخذ رضایت کتبی از اولیاءدم شدند.
وی بیان کرد: با آزادی این زندانی، نخستین پرونده قتل عمد در سال جدید در ماه مبارک رمضان منجر به رضایت و صلح و سازش شد.
حسینی بر ضرورت حمایت دستگاه قضایی از نهادهای صلح و سازش در استان تاکید کرد و یادآور شد: یکی از سیاست‌های دستگاه قضایی در دوران تحول و تعالی، مشارکت‌های مردمی در راستای تحقق اهداف این دستگاه است که یکی از بسترهای مهم آن تقویت نهاد سازش و نقش آفرینی صلح‌یاران در اصلاح ذات البین است.
انتهای پیام/486/ن