خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف از اراضی ملی میلیاردی در مینودشت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 فروردین 1402 - 14:56
گرگان- فرمانده انتظامی استان گلستان از رفع تصرف عدوانی اراضی ملی به مساحت حدود ۹ هزار متر مربع در شهرستان مینودشت خبر داد.
دادگر،فاضل،تصرف،غيرمجاز،اراضي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدسعید فاضل دادگر بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی مینودشت با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی موفق به کشف یک فقره تصرف غیرمجاز اراضی ملی در این شهرستان شدند.
فرمانده انتظامی گلستان افزود: پس از کسب مجوزهای قانونی و در بررسی‌های تخصصی به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی مشخص شد، متهم هشت هزار و ۹۱۷ مترمربع از اراضی ملی را به صورت غیرمجاز تصرف کرده است.
وی گفت: برابر اعلام کارشناسان ارزش زمین مورد نظر، ۲۳ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فاضل دادگر گفت: در این پرونده یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.