ایام نوروز از کل ایران به چهارمحال و بختیاری سفر کردند- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: ایام عید نوروز به دلیل سرما فصل سفر برای استان ما نیست و مردم بیشتر به استان های جنوبی سفر می کنند اما امسال از کل کشور مسافر در استان داشتیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علیرضا جیلان ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به شعار سال اظهار داشت: یکی از مسائلی که در صنایع دستی استان با آن مواجه هستیم این است که تولیدات کمی داریم که شاید دلیل آن تجهیزات کم و نیروی انسانی کم است.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری افزود: برای مهار تورم مباحثی است که اگر کیفیت اجناس کافی باشد میتوانیم شعار سال را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه استارت کار برای سفرهای نوروزی از 15 اسفند 1401 شروع شد، گفت: از تاریخ 15 اسفند 1401 تا 13 فروردین 1402 کل ترددهایی که برای استان ثبت شد 7 میلیون و 218 هزار تردد خودرویی در محورهای مختلف استان بود و ثبت پلاکهای ورودی استان 834هزار بود که نسبت به سال قبل 4 درصد رشد داشت.
جیلان عنوان کرد: کل اقامتها در استان در این بازه زمانی 82 هزار نفر بود که در اقامتگاههای رسمی، غیررسمی و اضطراری اقامت داشتندکه 16 درصد مسافران در هتلها ، 22 درصد در مجتمعهای گردشگری، 19 درصد در بومگردیها، 30 درصد در خانه مسافر، و 38 درصد در اقامتگاههای غیر رسمی اقامت داشتند.
کل بازدیدها از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و توریستی استان حدود یک میلیون نفر بود .
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: ایام عید نوروز به دلیل سرما فصل سفر برای استان ما نیست و مردم بیشتر به استانهای جنوبی سفر میکنند اما امسال از کل کشور مسافر در استان داشتیم که بیشتر مسافران مربوط به استانهای پیرامون از جمله اصفهان، خوزستان، تهران، فارس و ...
بودند.
وی گفت: در استان چهارمحال و بختیاری 600 بنا و محوطه تاریخی وجود دارد و تمام قلعه ها قابلیت واگذاری به سرمایهگذار را دارند اگر قلعهها در اختیار بخش خصوصی باشند از مخاطرات مختلف محفوظ اند.
جیلان خاطرنشان کرد: در سال 1400 تعداد 78 گردشگر خارجی به چهارمحال و بختیاری سفر کردند که در سال 1401 به 430 نفر افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: در سال 1400 از 19 میلیارد تومان که برای میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مصوب شد حدود 5 میلیارد تومان تخصیص یافت و 4 میلیارد تومان هم اعتبارات ملی بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان عنوان کرد: برای سال 1401 مبلغ 16 میلیارد و 500 میلیون تومان مصوب شد که تاکنون 9 میلیارد آن تخصیص گرفته است، در سفر ریاست جمهوری به استان نیز 120 میلیارد تومان برای 3 سال برای ما در نظر گرفته شد که 8 میلیارد و 300 میلیون تومان آن تخصیص یافت.
جیلان عنوان کرد: در سال گذشته 63 موافقت اصولی در سامانه ملی ثبت مجوز ثبت شد که مجوز ایجاد 18 مورد بود.
همچنین 4700 مجوز صنایع دستی صادر شد که سال قبل از آن کمتر از 1000 مورد بود.
انتهای پیام/7540/.