خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 33 درصدی فوتی های تصادفات نوروزی در استان کرمانشاه- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 22:44
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه از کاهش 33 درصدی فوتی های ناشی از تصادفات درون شهری و برون شهری در ایام سفرهای نوروزی امسال در مقایسه با سال گذشته خبر داد.
ايام،كاهش،شاهد،استان،نجفي،تصادفات،كرمانشاه،سفر،شهري،نفر،1401 ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، طهماسب نجفی در نشست ستاد خدمات سفر استان اظهار داشت: چهار نشست ستاد خدمات سفر استان با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شده است و 42 جلسه ستاد سفر در شهرستان ها و 24 جلسه هم توسط کمیته ها برگزار شده است که در مجموع 71 جلسه توسط ستادها و کمیته‌های خدمات سفر در استان برگزار شده است.
وی به تشریح آمار تصادفات در ایام نوروز پرداخت و گفت: تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات برون شهری در ایام مسافرت‌های نوروزی در سال 1402 تعداد 11 نفر بوده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال 1401 افزایشی نداشته است.
نجفی عنوان کرد: از این تعداد هفت فوتی مربوط به تصادفات در راه‌های فرعی بوده است و تنها سه مورد آن‌ها در راه‌های اصلی و شریانی رخ داده است.
وی از کاهش چشمگیر آمار فوتی‌های ناشی از تصادف در حوزه در شهری خبر داد و افزود: در سال 1401 در حوزه شهری شاهد 10 فوتی بر اثر تصادف وسایل نقلیه بوده ایم که این میزان در سال 1402 به سه نفر رسیده است که 70 درصد کاهش را شاهد بوده‌ایم.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: در مجموع در دو حوزه درون شهری و برون شهری شاهد کاهش 33 درصدی تعداد فوتی‌ها در مقایسه با مدت مشابه در سال 1401 بودیم.
وی افزود: همچنین در همین بازه زمانی شاهد کاهش 17 درصدی آمار مجروحان و کاهش 24 درصدی خسارت ناشی از تصادفات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بوده‌ایم.
نجفی به تشریح علت این کاهش ها پرداخت و گفت: استفاده از ظرفیت کامل خودرویی و نیروی انسانی پلیس راهور، افزایش گشت های راهداری، استقرار نیروهای پلیس با چراغ های گردان و نصب علائم هشدار در قبل و بعد از نقاط خیز استان و استقرار نیروهای امدادی در این نقاط، از جمله عوامل مهم کاهش فوتی‌ها، مجروحان و خسارت های ناشی از تصادف بوده است.
وی بیان کرد: همچنین در این ایام اقداماتی همچون رفع نقص چراغ روشنایی در جاده‌ها، ایجاد سامانه‌های هوشمند، اطلاع رسانی به موقع از طریق صدا و سیما، در این ایام صورت گرفت که در کاهش تصادفات مؤثر بود‌.
نجفی افزود: همچنین در قالب کمپین سی شصت در ایام سفرهای نوروزی، نیروهای دستگاه‌های خدمات رسان در 30 کیلومتری شهرها مستقر شدند و اطلاعات یا کمک های لازم را به مسافران ارائه کردند.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه از خط‌کشی، لکه‌گیری و آسفالت راه‌ها به عنوان دیگر اقدامات انجام شده برای نوروز 1402 نام برد و گفت: همچنین در این ایام شاهد افزایش گشت‌های کنترل نامحسوس در جاده‌ها بودیم.
وی افزود: در این مدت شاهد اسکان حدود 323 هزار گردشگر در استان بودیم که تعداد 131 هزار و 969 نفر آن‌ها در اماکن اقامتی رسمی و 178 هزار و 331 نفر در اقامتگاه‌های غیر رسمی و 12 هزار و 704 نفر در قالب اسکان های اضطراری سامان یافتند.
نجفی افزود: در سال 1401 در ایام سفرهای نوروزی حدود 10 میلیون و 137 تردد در سطح استان انجام شده است که این میزان در سال 1402 به 11 میلیون و 313 هزار رسیده است که یک افزایش 12 درصدی را نشان می‌دهد.
وی به تشریح برنامه‌های انجام شده ستاد خدمات سفر در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری پرداخت و گفت: در این ایام شاهد برنامه‌هایی همچون برپایی نوروزگاه‌ها در بیستون، تاق بستان و محور ساسانی از کنگاور به قصرشیرین بودیم.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه افزود: همچنین برای اولین بار بخش خصوصی در نوروزگاه بیستون اقدام به برگزارکردن برنامه‌های جذابی مانند صخره نوردی، بالن سواری، پاراگلایدر و زیپ لاین و برپایی نمایشگاه صنایع دستی پرداخت که با استقبال ویژه گردشگران روبرو شد.
انتهای پیام/