خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید تضمینی گندم بیش از ۳۰ درصد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 15:28
مدیرعامل بنیاد گندمکاران گفت: آمارها حاکی از آن است که میزان برداشت و خرید تضمینی گندم نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.
گندم،خريد،ايماني،تضميني،برداشت

آقای علیقلی ایمانی گفت: اکنون برداشت گندم از استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر و شیراز آغاز شده و پیش بینی می شود که میزان برداشت و خرید نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.
به گفته او، با توجه به شرایط بارش.
وضعیت اکثر استان ها نسبت به سال قبل بهتر است و همواره امیدواریم با اصلاح قیمت، گندم تولیدی به سمت خوراک دام و طیور یا قاچاق نرود.
ایمانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید گندم به ۱۲ میلیون تن و خرید تضمینی به ۸ میلیون تن برسد که با این وجود در بحث نان مردم خودکفا خواهیم شد.
مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، اصلاح قیمت خرید تضمینی امری ضروری است، اما تا زمان اعلام نهایی نمی توان نرخی اعلام کرد.