خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش حلقه‌های میانی گام نخست تحقق تمدن نوین اسلامی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 12:56
شیراز- مسئول آموزش اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی زمانی امکان پذیر خواهد بود که حلقه‌های میانی تقویت و آموزش دیده باشند.
آموزشي،فارس،اجتماعي،پژوهي،اجرايي،استان،اسلامي،موعود

حجت الاسلام و المسلمین احسان قاسمی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: اجرای کارگاه‌های آموزشی موعود پژوهی یکی از فعالیت‌هایی است که توسط این اداره در تمامی شهرستان‌های استان فارس اجرایی شد.
وی ادامه داد: محورهای آموزشی این کارگاه پژوهشی بر اساس کتاب «انتظار، بایدها و نبایدها» تدوین و در تمامی شهرستان‌های استان فارس اجرایی شده لازم به ذکر است که این دوره پژوهشی مختص فعالان فرهنگی، ائمه جماعت، کارکنان دولت و طلاب و روحانیون سراسر استان فارس بود.
قاسمی تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان کارگاه‌های آموزشی - معرفتی نیز در نظر گرفته شده و تاکنون دو دوره از این کارگاه‌های آموزشی با عنوان‌های «فاطمه پژوهی و موعود پژوهی» برگزار شده است.
او با اشاره به اینکه حوزه آموزش اداره کل تبلیغات اسلامی فارس وظیفه معرفت افزایی و افزایش مهارت‌های دینی را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: شناخت افراد تأثیرگذار اجتماعی و آموزش آنان برای تحقق تمدن نوین اسلامی یکی از اولویت‌هایی است که بر عهده این بخش بوده و در این راستا نیز با برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد نظیر ولایت مداری و …شرایط برای کنشگری اجتماعی این افراد فراهم شده است.
این مقام مسئول یادآور شد: تقویت حلقه‌های میانی برای اثرگذاری اجتماعی یکی دیگر از وظایفی است که بر عهده این نهاد بوده و تلاش شده تا در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی آموزش‌های متناسب با این موضوعات در اختیار افراد اثر گذار اجتماعی نظیر اساتید دانشگاه، فعالین فرهنگی، طلاب و مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.