خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۸ درصدی ترددهای نوروزی در گلستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 12:06
گرگان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: از ابتدای طرح نوروزی تا پایان روز ۱۳ فروردین ۱۱ میلیون تردد در گلستان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد افزیش یافته است.
ايام،مصدقي،ترددهاي،تردد،محور

به گزارش خبرنگار مهر، عادل مصدقی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: از ابتدای طرح نوروزی (۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱) تا پایان روز سیزدهم فروردین بیش از ۱۱ میلیون و ۷۷۸ تردد در استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد افزایش را نشان می دهد.
وی بیان کرد: میزان ترددهای ورودی ۷۹۵ هزار و ۶۷۴ تردد و ترددهای خروجی در این ایام ۷۹۲ هزار و ۶۴۲ مورد بوده است.
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان، بیشترین ترددهای ورودی و خروجی به تعداد ۱۹ هزار و ۱۵۲ تردد از سمت محور گلوگاه –کردکوی در روز سیزدهم فروردین به استان وارد و خارج شده اند.
مصدقی، پرترددترین محور راهم محور علی آباد-گرگان در این ایام بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه در بخش حمل و نقل مسافری هم ۱۲۸ هزار و ۹۵۱ مسافر طی ۱۶ هزار و ۱۹۴ سفر در این ایام جابجا شده، گفت: بیشترین مسافر با مینی بوس به تعداد ۶۱ هزار و ۳۷۵ نفر و بیشترین سفر با سواری در این ایام جابه جا شده است.مصدقی، تعداد تماس های روزانه با سامانه ۱۴۱ را نیز ۲۴ هزار و ۵۹۸ تماس اعلام کرد.