خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌تفاوتی استراماچونی به حذف استقلال از آسیا

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 14 فروردین 1402 - 10:41
در حالی که باشگاه استقلال به واسطه پرونده آندره استراماچونی شانس حضور در لیگ قهرمانان آسیا را از دست داده است، این مربی ایتالیایی به کار خود ادامه می‌دهد.
استقلال،باشگاه،آسيا،الغرافه،ايتاليايي،قهرمانان،قطر

به گزارش مشرق، باشگاه استقلال تهران برای گرفتن مجوز حرفه‌ای و حضور در لیگ قهرمانان آسیا تا جمعه شب فرصت داشت که بدهی ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار یورویی آندره استراماچونی را بپردازد.
استراماچونی که در سال ۱۳۹۸ برای چند ماه سرمربی استقلال بود، بعد از عدم دریافت مطالباتش به ایتالیا بازگشت و در پرونده شکایت از استقلال در فیفا و دادگاه عالی ورزش به پیروزی رسید.
از آنجا که استقلال پول استراماچونی را در تاریخ تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای گرفتن مجوز حرفه‌ای پرداخت نکرده است، باید این باشگاه را حذف شده بزرگ لیگ قهرمانان آسیا دانست.
البته گفته می‌شود استقلال به جز این مورد، پرونده‌ها و مشکلات دیگری هم داشته است.
اما استراماچونی که دیر یا زود پول هنگفتی از باشگاه استقلال نصیبش خواهد شد، این روزها چه کار می‌کند؟
این مربی ایتالیایی از زمان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به عنوان یک کارشناس تلویزیونی در ایتالیا مشغول به کار است و هر از گاهی با نظراتش خبرساز می‌شود.
این مربی ایتالیایی که در حال حاضر با شبکه Dazn کار می‌کند، آخرین بار روز گذشته بدون توجه به اتفاقاتی که برای باشگاه استقلال رخ داده است، به تحلیل بازی میلان - ناپولی پرداخت.
استراماچونی مدتی بعد از جدایی از استقلال به باشگاه الغرافه قطر رفت و در این تیم مشغول به کار شد.
او سپس از الغرافه کنار گذاشته شد و از آن زمان کارشناس تلویزیونی است؛ هرچند که اعلام آمادگی کرده است که فصل آینده دوباره به کار مربیگری بازگردد.