امکانات هلال احمر خراسان شمالی افزایش یابد- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم
استاندار خراسان شمالی خواستار افزایش امکانات هلال احمر استان شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبجنورد، محمدرضا حسین نژاد امروز در دیدار رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، اظهار داشت: اگر امکانات مجموعه هلال احمر استان از سوی سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزایش یابد بدون شک در اجرای ماموریتهای این حوزه موفق تر عمل میکنیم.
وی افزود: با توجه به شرایط و وضعیت استان در حوزه حادثه خیز بودن آن و اینکه به عنوان استان باب الرضا می تواند کمک حال استان های خراسان رضوی، گلستان و خراسان جنوبی باشد لذا نیازمند افزایش تجهیزات و ماشینهای کمک دار هستیم.
استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: باید افرایش پایگاه امداد و نجات در دستور کار هلال احمر باشد هر چند با همین امکانات اندک هم توانستهایم عملکرد خوبی را رقم بزنیم.
حسیننژاد خاطرنشان کرد: امداد رسانی درست و به موقع منجر به کاهش تصادفات میشود که این مهم در استان با آمادگی کامل نیروهای هلال احمر محقق شده است.
انتهای پیام/311/