خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ هزار هکتار از مراتع سلماس تقویت و احیا می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 فروردین 1402 - 23:29
ارومیه - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سلماس از اجرای عملیات اصلاح، تقویت و احیا در ۱۰۰ هزار هکتار از مراتع این شهرستان خبر داد که با مشارکت بهره‌برداران محلی انجام می شود.
مراتع،سلماس،خاك،كود،احياي،پايدار،هكتار

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم پایدار در این زمینه اظهار کرد: عملیات احیا و غنی‌سازی ۲۰۰ هزار هکتار از مراتع سلماس در سال جاری هدف‌گذاری شده که ۱۰۰ هزار هکتار آن توسط اداره منابع طبیعی و با مشارکت مردم محلی اجرا می‌شود که تا پایان سال این طرح از جمله کود پاشی، کپه کاری، آبیاری، بذر کاری و قرق به اتمام می‌رسد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سلماس اضافه کرد: در این طرح که به صورت همزمان در روستاهای دیگر و به صورت نمادین در روستای مغانجوق این شهرستان اجرا شد حدود ۱۰ تن کود در مراتع این منطقه پاشیده شد.
به گفته وی تثبیت و کاهش فرسایش خاک، افزایش تولید علوفه خوش‌خوراک مورد نیاز دام، افزایش ذخیره آبی و نفوذ آن در خاک، از نتایج مثبت احیای مراتع است.
پایدار خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه عمده تأمین معیشت عرصه نشینان در مناطق ییلاقی سلماس از طریق دامداری و بهره‌برداری از مراتع منطقه صورت می‌گیرد، از تمام بهره‌برداران و مجریان طرح‌های مرتعداری و اقشار مختلف مردم دعوت می‌شود در حفاظت و احیای مراتع مبنی بر استمرار تولید و حفظ آب و خاک مشارکت و همکاری کنند.