خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 فروردین 1402 - 20:57
کرمانشاه- سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از بازدید یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه خبر داد.
بازديد،گردشگري،استان،فرماني،كرمانشاه

داریوش فرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از بیستم اسفند سال گذشته تا یازدهم فروردین امسال بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری استان کرمانشاه انجام گرفته است.
وی افزود: طاق بستان، بیستون، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک و تکیه بیگلربیگی بیشترین آمار بازدید کنندگان را داشتند.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این مدت همچنین ۲۷۰ هزار و ۱۷۷ نفر در مهمان پذیرها، هتل آپارتمان‌ها، اقامتگاه بومگردی، هتل بوتیک، خانه مسافر، کمپ‌های شهرداری، آموزش و پرورش، خوابگاه‌های دانشجویی و ادارات استان اقامت کردند.
فرمانی بیان کرد: در این مدت ۸۳۲ مورد بازدید نظارتی از مراکز گردشگری، اقامتی و رستوران‌ها انجام شده است.