خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرغداری گوشتی ۲۴ هزار قطعه ای در کهگیلویه افتتاح شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 فروردین 1402 - 06:57
دهدشت_ رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه گفت: مرغداری گوشتی ۲۴ هزار قطعه ای در روستای «سرچهارمه» از توابع بخش مرکزی کهگیلویه به بهره برداری رسید.
عنوان،نهاده،مرغ،جهاد،تأمين

کیامرث روزیان با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این مرغداری با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان افتتاح شد.
وی تصریح کرد: اعتبار هزینه شده توسط مالک یا بهره بردار تأمین شده است.
روزیان مساحت این طرح را ۸ هزار مترمربع و زیربنای این طرح را ۲ هزار متر مربع شامل دو سالن عنوان کرد.
روزیان با تاکید بر حمایت از طرح‌ها، خاطر نشان کرد: هرگونه نیاز به مساعدت توسط مدیریت جهاد کشاورزی انجام می‌گیرد.
رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه با اشاره به مشکلات عنوان شده در این افتتاحیه گفت: عدم خرید تضمینی مرغ به نوعی که در بعضی از فصول اضافه بر ظرفیت مرغ وجود دارد و همچنین عدم وجود کشتارگاه در شهرستان سبب افزایش قیمت کشتار روز می‌شود.
روزیان همچنین حذف ارز ترجیحی و تأمین نهاده برای مرغداران با قیمت بالا و عدم وجود کارخانجات تولید نهاده در شهرستان را از دیگر مشکلات مرغداری‌ها عنوان کرد.