خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرلشکر سلامی: شهید جاوید الاثر متوسلیان اولین شهید ایرانی در راه فتح قدس است- اخبار نظامی

تسنیم | سیاسی | جمعه، 11 فروردین 1402 - 14:54
سرلشکر حسین سلامی در دیدارهای نوروزی با خانواده های معظم شهدا امنیت، آرامش ،پیشرفت و اقتدار کشور را مرهون خون شهیدان دانست و تاکید کرد: شهدا ستارگان درخشان افتخارات ایران هستند.
سپاه،شهدا،شهيد،خانواده،كشور،متوسليان،سلامي،سرلشكر

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدارهای نوروزی با خانواده معظم شهیدان احمد متوسلیان ، سعید و محمد طوقانی و مهدی ذاکر حسینی، امنیت، آرامش ، پیشرفت و اقتدار امروز کشور را مدیون خون شهیدان دانست و گفت: همانطور که شهدا ستارگان درخشان آسمان افتخارات کشور و جامعه ما هستند، خانواده‌های شهدا هم چشم و چراغ این جامعه هستند.
وی خاطرنشان کرد: شهید جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان اولین شهید ایرانی در راه فتح قدس است و فتح های امروز جبهه مقاومت، محصول راهی است که او برای آزادی قدس شریف و رهایی مردم مظلوم فلسطین از یوغ سلطه و ستم اشغالگران صهیونیست و حامیان آنها باز کرد.
سرلشکر سلامی با اشاره به تقدیم 130 هزار شهید سپاه و بسیج پای آرمانهای انقلاب اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران گفت: برنامه ریزی سپاه این است که تمام فرماندهان سپاه در سراسر کشور به طور منظم و مستمر، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا در سال جاری را نیز در اولویت های خود داشته باشند.
فرمانده کل‌ سپاه افزود: معتقد هستیم دیدارهای خانواده های شهدا به ما روحیه و توانایی های استثنایی می دهد و انگیزهای ما را مضاعف و زنده نگه می دارد.
انتهای پیام/