خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های استان تهران

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 11 فروردین 1402 - 14:53
شرکت آب منطقه‌ای تهران درباره بارش باران و برف و احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های استان در روز‌های جمعه و شنبه (۱۱ و ۱۲ فروردین ۱۴۰۲) هشدار داد.
احتمال،توجه،تهران،بارشي،طغيان،سامانه،نواحي

شرکت آب منطقه‌ای تهران، با توجه به هشدار سازمان هواشناسی کشور و براساس هشدار نارنجی رنگ این سازمان مبنـی بر نفوذ و تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های جمعه و شنبه (۱۱ و ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۲) در استان‌های تهران و البرز، رعدوبرق، کاهش محسوس دما، وزش باد شدید موقتی، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات و نواحی با اقلیم سرد، بارش برف پیش بینی گردیده است که احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها، در نواحی کوهستانی به ویژه گردنه‌ها کولاک برف وجود خواهد داشت.
گفتنی است، با توجه به فعالیت این سامانه بارشی احتمال بروز سیل و طغیان رودخانه‌ها وجود خواهد داشت بنابراین از هموطنان به ویژه مسافران نوروزی که احتمال اتراق در چادر و فضای باز دارند، تقاضا می‌شود به ویژه در روز‌های مذکور به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه نموده و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه این عزیزان نشود.
شرکت آب منطقه‌ای تهران، در ایام نوروز در کنار سایر ارگان‌های مرتبط برای مهار ‏سیلاب‌های احتمالی در حالت آماده باش است.