خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش ۵۰ میلیارد ریال محصولات صنایع دستی در لرستان

مهر | استان‌ها | جمعه، 11 فروردین 1402 - 12:40
خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از فروش ۵۰ میلیارد ریال محصولات صنایع دستی این استان در ایام نوروز خبر داد.
دستي،صنايع،بازارچه،لرستان،غرفه،محصولات

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: فروش محصولات صنایع دستی لرستان از آغاز نوروز تاکنون به بیش از ۵۰ میلیارد ریال رسیده است که نشان از استقبال مسافران و گردشگران از محصولات هنرمندان استان است.
وی گفت: میزان فروش بازارچه صنایع دستی محوطه تاریخی باغ گلستان قلعه فلک‌الافلاک نیز در این مدت به حدود ۲۰ میلیارد ریال رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، بیان کرد: مجموعاً ۱۵ بازارچه‌های نوروزی صنایع دستی ویژه ایام نوروز در استان لرستان برپا شده که از این تعداد سه بازارچه تخصصی صنایع دستی توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی و ۱۲ بازارچه نوروزی صنایع دستی با همکاری شهرداری‌ها محصولات هنرمندان استان را عرضه کرده‌اند.
حسن پور، ادامه داد: این کارگاه‌ها مجموعاً شامل ۱۱۲ غرفه هستند که ۶۴ غرفه با همکاری شهرداری‌ها و ۴۸ غرفه نیز توسط اداره کل میراث‌فرهنگی ایجاد شده است.
وی افزود: محصولاتی که در این غرفه‌ها عرضه می‌شوند شامل رشته‌های گلیم‌بافی، ماشته‌بافی، البسه محلی اقوام لر، خراطی چوب، تولیدات چرمی دست‌دوز، ورشوسازی، میناکاری، نمدمالی، قلم‌زنی روی ورشو، نقاشی روی چوب، مس چکشی، چوغابافی، جاجیم‌بافی، سفال و سرامیک و … هستند.