خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تداخل ۳۸ درصد از اراضی کشاورزی کشور

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 10 فروردین 1402 - 17:28
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: رفع تداخلات و کاداستر از اولویت‌های کاری سازمان است.
اراضي،كشاورزي،سازمان،افلاطوني،درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا وسیما، رضا افلاطونی گفت: خوشبختانه در سال گذشته اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها به استان‌ها تأمین و تحول خوبی ایجاد شد و در این خصوص ارزیابی مستمری نیز از عملکرد استان‌ها را در برنامه داریم.
رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: در همین راستا تاکنون حدود ۳۸ درصد از اراضی کشاورزی کشور رفع تداخل شده و برای ۳۱ درصد اراضی نیز سند صادر شده است.
وی تصریح کرد: به دنبال چابک سازی بیشتر سازمان در سال جاری و برون‌سپاری کارها به بخش خصوصی هستیم و در این خصوص همکاری‌ها را با سازمان نظام مهندسی کشاورزی در دستور کار قرار داده‌ایم.
افلاطونی با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار هکتار از اراضی طرح تجمیع و یکپارچگی اجرا شده خاطر نشان کرد: مقرر شده است تا در هر شهرستان یک منطقه به صورت پایلوت برای یکپارچه‌سازی در نظر گرفته شود و با انجام این کار به سمت توسعه یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی گام برداریم.