سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسافران هوایی بلیت های خود را از سایت های معتبر خریداری کنند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 10 فروردین 1402 - 15:28
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: مسافران بخش هوایی بلیت های خود را از سایت های معتبر و پیش از موعد سفر خریداری کرده تا با مشکل بازار سیاه و گرانفروشی مواجه نشوند.
بليت،هواپيمايي،فروش،تخلف،مسافران،سازمان،يازرلو،گرانفروشي

جعفر یازرلو گفت: با توجه به دریافت گزارش های مردمی و پایش سامانه‌های فروش بلیت هواپیما، امروز ۹ فروردین ماه ۱۴۰۲ تخلف گرانفروشی یکی از شرکت‌ های هواپیمایی در مسیر کیش- تهران محرز شد.
به گفته سخنگوی سازمان سازمان هواپیمایی کشوری جهت حفظ مصالح عمومی به علت عدم رعایت نرخ اعلامی در مسیر کیش - تهران، بلافاصله مراتب تخلف را به مدیرعامل شرکت هواپیمایی ابلاغ کرد.
یازرلو گفت: در صورت دریافت شکایت مردمی درخصوص گرانفروشی بلیت، پرونده تعزیزاتی و قضایی تشکیل خواهد شد، مسافران بخش‌ هوایی مطمئن باشند هر نوع تخلف گرانفروشی رصد و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
سخنگوی سازمان هواپيمايي کشوری، به مسافران بخش هوایی گفت: بليت خود را از شرکت‌های هواپیمایی، سایت‌ها و درگاه‌های مجاز فروش بلیت تهیه کنند و همچنین به منظور جلوگیری از بازار سیاه و سودجویی برخی از افراد، قبل از موعد سفر و عزیمت به فرودگاه نسبت به برنامه‌ریزی و تهیه بلیت اقدام کنند.
او گفت: شرکت‌های هواپیمایی نیز با رصد مستمر فروش بلیت هواپیما، اجازه ندهند بلیت در اختیار افراد سودجو با قیمت خارج از نرخ های مصوب ۱۴۰۰ قرار گیرد.
یازرلو افزود: مسافران، می‌توانند با مراجعه و ثبت شکایت در سایت سازمان به نشانی caa.gov.ir هرگونه تخلف را گزارش کنند و به طور حتم در گام نخست شرکت‌های هواپیمایی مسئولیت قانونی در عودت وجه اضافه به مردم را برعهده داشته و دفاتر فروش و سامانه‌های فروش بلیت نیز ملزم به بازگرداندن وجه اضافه بلیت به مسافران هستند.