بیشاز ۷۵ هزار گردشگر در مدارس کرمان اسکان یافتند
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 10 فروردین 1402 - 10:57
کرمان - از ابتدای فعالیت ستادهای اسکان نوروزی در مدارس استان کرمان تاکنون ۱۷ هزار و ۸۸۲ خانوار، شامل ۷۵ هزار و ۸۹۳ نفر پذیرش شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در روز چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲ تعداد ۷۵۵ خانوار فرهنگی، شامل سه هزار و ۱۱۴ نفر ،۳۱۶ خانوار غیرفرهنگی شامل یک هزار و ۳۹۰ نفر و در مجموع یکهزار و ۷۱ خانوار شامل چهار هزار و ۵۰۴ نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان پذیرش شدهاند.
۲ هزار و ۷۹۶ کلاس درس در استان کرمان برای اسکان مسافران نوروزی مهیا شده که شامل ۱۱۲ کلاس ویژه، ۹۳۷ کلاس نوع "الف"، یک هزار و ۵۵۵ کلاس نوع "ب" و ۱۹۲ کلاس نوع "ج" است.
دستهبندی کلاسهای نوع ویژه، الف، ب و ج بر اساس میزان تجهیزات موجود در هر کلاس انجام شده است که بر این اساس کلاسهای ویژه و نوع الف امکانات بیشتری نظیر تلویزیون و یخچال مجزا دارند اما سایر کلاسها برخی امکانات را به صورت مشترک استفاده میکنند.