خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید بیش از یک میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری کردستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 فروردین 1402 - 17:57
سنندج- سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: از تاریخ ٢٥ اسفندماه ۱۴۰۱ تا پایان روز هشتم فروردین‌ماه ١٤٠٢ بیش از یک میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کرده‌اند.
استان،گردشگري،بازديد،اعلام،مهرزاد،اقامتي

منصور مهرزاد در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تمهیدات پیش‌بینی شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تلاش شده است تا مسافران و گردشگران نوروزی بتوانند از اغلب اماکن تاریخی، فرهنگی و طبیعی استان بازدید کنند.
وی افزود: بر اساس آمارهای موجود، از آغاز تعطیلات نوروزی تا هشتم فروردین‌ماه سال‌جاری، تعداد یک میلیون و ١٦٤ هزار و ٨٠٦ نفر گردشگر داخلی و خارجی از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کرده‌اند.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اعلام کرد: در مدت زمان اعلام شده نیز تعداد ٢٤٧ هزار و ٥٢٠ نفر در مراکز اقامتی دائم و موقت اقامت داشتند.
مهرزاد افزود: شهرستان‌های مریوان، سروآباد، بانه، سنندج و کامیاران به ترتیب دارای بیشترین آمار اقامت در استان بوده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: ٦٨٢ بازدید نظارتی از مراکز اقامتی استان در بازه زمانی اعلام شده انجام شد که ٥ مورد تشویق، ٥٢ مورد تذکر و ١٠ مورد اخطار کتبی صادر شد.
سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان تأکید کرد: نظارت بر تأسیسات گردشگری استان تا پایان تعطیلات نوروز و همچنین در ایام مبارک رمضان به صورت ویژه ادامه خواهد داشت.