سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترند: ظریف به زودی به باکو سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 15:57
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای از برنامه ظریف برای سفر به باکو ظرف هفته‌های آینده خبر داده است.
سفر،خارجه،جمهوري،ظريف،موسوي،ايران،باكو،شمالي

ترند: ظریف به زودی به باکو سفر می‌کند
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفرهای منطقه‌ای خود، قرار است به زودی به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان سفر کند.
سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه به خبرگزاری «ترند» گفته است: «سفر وزیر خارجه به باکو در دستور کار است.
تاریخ دقیق این سفر هنوز مشخص نشده.
احتمالا این سفر ظرف چند هفته آینده انجام می‌شود.»
به گفته موسوی، ظریف در این سفر درباره موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای با مقام‌های جمهوری آذربایجان گفت‌وگو می‌کند.
موسوی افزود: «این ابتکار تازه جمهوری اسلامی در ارتباط با کشورهای همسایگی شمالی است.
ما با هدف تقویت روابط دوجانبه و همخوانی اهداف، در حال آغاز گفت‌وگوهایی با همسایگان شمالی ایران هستیم.
وزارت خارجه در حال حاضر در حال گفت‌وگو با چند کشور آسیایی است تا سفری در سطح وزیر خارجه برنامه‌ریزی شود.»
ظریف در هفته‌های گذشته به چندین کشور منطقه از جمله هند، پاکستان، چین، عراق و ترکمنستان سفر کرده است.
موسوی امروز در نشست خبری هفتگی وزارت خارجه، درباره این سفرها گفت: «این سفرها در راستای منافع ایران و تبیین موازین جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت که انشاءالله ادامه خواهد یافت و در آینده نزدیک با همسایگان شمالی تحرکات دیپلماتیک صورت خواهد گرفت که در سطوح مختلف وزرا و حتی رئیس جمهور خواهد بود که در هفته‌های آینده بعد از نهایی شدن، اطلاع رسانی می‌شود.» (جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/م