سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح توقیف خودروهای سرقتی و بدون پلاک در زاهدان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 فروردین 1402 - 09:46
زاهدان- جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت توقیف خودروهای سرقتی و بدون پلاک درشهرستان زاهدان خبر داد.
پلاك،تخلفات،خودروهاي،طرح،زاهدان،توقيف

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مرتضی جوکار در تشریح این خبر، گفت: طرح توقیف خودروهای فاقد پلاک و دارای پلاک مخدوش با هدف ارتقا امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی طی ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان زاهدان به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان زاهدان در اجرای طرح در مجموع تعداد ۸ دستگاه خودروی بدون پلاک که اقدام به رانندگی درسطح شهر می‌کردند، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
وی تصریح کرد: پلاک، هویت وسیله نقلیه محسوب می‌شود و بیشتر تخلفات صورت گرفته خودروهای بدون پلاک مربوط به فرار از صحنه تصادفات، سرعت غیر مجاز، ایجاد حادثه و زمینه ساز جرایم وتخلفات دیگراست.
جانشین فرمانده انتظامی استان خاطر نشان کرد: این طرح با هدف جلوگیری از بروز تخلفات ناشی از خودروهای فاقد پلاک و در راستای مطالبات به حق شهروندان به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.