خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در خیابان «نواب»/ مجروحیت مأمور یگان ویژه و خودکشی قاتل فراری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 فروردین 1402 - 08:44
فرمانده تیپ یکم یگان‌های ویژه فراجا جزئیات تیراندازی و درگیری با قاتل فراری در خیابان نواب تهران را تشریح کرد.
ماموران،يگان،امنيت،تيپ،يكم،سردار،موسوي،متهم،فارس،اقدام،مخلان

سردار سیدرضا موسوی اعظمی، فرمانده تیپ یکم یگان‌های ویژه فراجا در گفتگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات خبر تیراندازی و درگیری با قاتل فراری در خیابان نواب اظهار داشت: ماموران تیپ یکم یگان‌های ویژه فراجا حوالی بعد از ظهر پنجم فروردین ماه در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مقابله با جرائم خشن و سارقین مسلح، در حال گشت زنی بودند که با دونفر عابر پیاده مواجه شده که به محض رویت ماموران تعادل روانی خود را از دست می‌دهند.
وی گفت: ماموران اقدام به شناسایی آنان کرده که یکی از متهمان که قاتل فراری و تحت تعقیب بود بلافاصله با اسلحه کلت کمری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران یگان ویژه کرده و یکی از آن‌ها را از ناحیه سینه مجروح می‌کند.
فرمانده تیپ یکم یگان‌های ویژه فراجا تصریح کرد: پس از شلیک یک تیر هوایی از سوی ماموران یگان ویژه یکی از متهمان تسلیم شد و دیگری که راهی برای فرار نداشت و عرصه را به خود تنگ دید با شلیک گلوله به سر خود اقدام به خودکشی کرد.
سردار موسوی اعظمی با بیان اینکه جسد متهم تحویل پزشکی قانونی شد خاطرنشان کرد: از متهم اول یک قبضه سلاح کلت کمری و شش تیر جنگی کشف و متهم دوم نیز تحویل مراجع قضایی شد.
سردار موسوی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص وضعیت سلامتی مأمور مجروح یگان ویژه گفت: الحمدلله حال عمومی همکار ما مساعد و رو به بهبود است.
وی خاطرنشان کرد: کارکنان یگان ویژه با عشق به مردم و ولایت این لباس مقدس خدمت گزاری را به تن کرده و برای امنیت و آسایش مردم آماده جانفشانی هستند و با مجرمان و مخلان امنیت و آسایش مردم آماده جانفشانی هستند و با مجرمان و مخلان امنیت قاطعانه برخورد خواهند کرد.
منبع: فارس