خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴٠٠ خودروی حادثه‌ساز در اصفهان توقیف شد

مهر | اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 08 فروردین 1402 - 11:27
اصفهان- رئیس شورای هماهنگی ارتباطات و اطلاع‌رسانی راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون بیش از ۴۰۰ خودرو حادثه‌ساز در شهرهای اصفهان توقیف ساعتی شدند.
استان،اصفهان،اعلام،خروجي،تصادفات،ورودي

حسن کحال‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مطابق با اعلام رئیس پلیس راهور استان، از ابتدای طرح نوروزی تاکنون بیش از ۴۰۰ خودرو حادثه‌ساز در شهرهای اصفهان توقیف ساعتی و از رانندگان این خودروها تعهد کتبی عدم تخلف در ادامه سفر گرفته شده است.
وی افزود: بنا بر آمار اعلام شده با وجود افزایش حجم ترددهای ورودی و خروجی به استان اصفهان به لطف خدا شاهد کاهش ۷۵ درصدی تعداد متوفیان تصادفات فوتی نوروز ۱۴۰۲ در حوزه‌های درون شهری استان و کاهش ۵۰ درصدی تصادفات برون شهری منجر به فوت بوده‌ایم.
رئیس شورای هماهنگی ارتباطات و اطلاع‌رسانی راه و شهرسازی استان اصفهان ابراز داشت: مطابق با اعلام اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۱ تا پنجم فروردین سال جاری، ۱۵ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۱۲۲ تردد در راه‌های سراسر استان ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: یک میلیون و ۴۴۵ هزار و ۶۵۹ دستگاه وسیله نقلیه در این مدت به استان اصفهان وارد و یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۱۳۷ دستگاه وسیله نقلیه از جاده‌های آن خارج شدند که تعداد خودروهای ورودی و خروجی به استان در این مدت نسبت به سال قبل از آن ۲ درصد افزایش یافته است.