خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استرداد ۴ میلیارد و۲۰۰ میلیون ریال به مال باختگان فضای مجازی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 فروردین 1402 - 10:34
زاهدان- فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان از استرداد ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به مال باختگان در فضای مجازی طی نیمه اول نوروز امسال خبر داد.
پليس،كارشناسان،فضاي،مجازي،نوروزي،انتظامي،شهروندان،استان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار دوستعلی جلیلیان، افزود: با توجه به اینکه امسال شعار نوروزی متفاوت با پلیس مقتدر و حرفه‌ای انتخاب شده بود مجموعه کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در نیمه اول نوروز امسال تلاش مضاعفی را انجام دادند تا امنیت مردم به بهترین شکل ممکن در فضای مجازی فراهم شود.
وی در خصوص عملکرد این پلیس در نیمه اول نوروز امسال گفت: از ابتدای طرح نوروزی پلیس که از ۲۷ اسفند ماه شروع شد، گزارشهای مردمی از طریق مرکز فوریت‌های سایبری و سامانه گفت و گو برخط این پلیس دریافت و کارشناسان این پلیس با دقت این پیام‌ها را مورد رسیدگی قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان در ادامه تصریح کرد: با تلاش کارشناسان پلیس فتای استان و رصد فعالیت مجرمان سایبری و رسیدگی به گزارشات شهروندان در این مدت ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را بزه کاران به شیوه‌های مختلف کلاهبرداری و یا برداشت غیرمجاز از حساب بانکی دیگران کرده بودند و در حساب‌های مجرمان سایبری بود مسدود و به مال باختگان در فضای مجازی مسترد شد.
این مقام ارشد انتظامی در خاتمه با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتای استان به صورت شبانه روز آماده خدمت رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی است، گفت: شهروندان و مسافران می‌توانند هرگونه سوال، درخواست و یا مشاهده موارد مشکوک، یا گزارشات خود از جرایم فضای مجازی را در تمام ساعات شبانه روز با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس به شماره ۰۹۶۳۸۰ درمیان بگذارند.