سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سابق شاباک وزیر جنگ اسرائیل می شود- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 08 فروردین 1402 - 09:48
رسانه های صهیونیستی از تصمیم بنیامین نتانیاهو برای انتخاب رئیس سابق شاباک به عنوان جانشین وزیر جنگ برکنار شده خبر دادند.
صهيونيستي،رژيم،اسرائيل،نتانياهو،وزير،ارتش،جنگ،كابينه،ديختر،گ ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه صهیونیستی «کان» روز دوشنبه گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد «آوی دیختر» رئیس سابق سازمان امنیت رژیم صهیونیستی (شاباک ) را به عنوان وزیر جنگ منصوب کند.
این شبکه صهیونیستی اعلام کرد که تصمیم نهایی برای انتخاب دیختر به عنوان وزیر جنگ اسرائیل گرفته نشده است.
آوی دیختر پیش از این سمت ریاست شاباک را برعهده داشت و از حامیان سرسخت اعمال مجازات‌های دسته جمعی علیه فلسطینی‌ها به شمار می رود.
دیختر اکنون سمت وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی را برعهده دارد که وی پیش از این نقش بسیار محوری در تغییر ساختار شاباک داشت و ماموریت‌هایی از جمله نفوذ در غزه و مقابله با انتفاضه‌ها را انجام داده است.
روز یکشنبه، بنیامین نتانیاهو « یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم را پس از درخواست وی برای توقف پیش نویس اصلاحات قضایی که موجی از اعتراضات گسترده را به همراه داشت، برکنار کرد.
هزاران نفر بعد از برکناری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اطراف خانه نتانیاهو در قدس اشغالی تجمع کردند.
رسانه‌های صهیونیستی به نقل از «آوی بنیاهو» سخنگوی سابق ارتش این رژیم اعلام کردند: این مرحله تاریک‌ترین عصر در تاریخ اسرائیل است.
نتانیاهو امشب به کار سیاسی خود پایان داد.
شما اجازه دارید غمگین و ترسیده باشید.
دیکتاتوری اینجاست.
مسئولان سابق موسسه امنیتی اسرائیل اعلام کردند، برکناری گالانت یک اقدام خطرناک در مسیر فروپاشی ارتش بوده و اسرائیل در آستانه جنگ داخلی است.
چند روز قبل رسانه‌های عبری از هشدار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به کابینه نتانیاهو در خصوص وضعیت بحرانی ارتش اسرائیل در سایه اقدام این کابینه برای انجام تغییرات قضایی خبر دادند.
یوآو گالانت هشدار داده است که ارتش اسرائیل در سایه اصلاحات قضائی کابینه نتانیاهو به سمت پرتگاه خطرناکی پیش می‌رود.
اعتراضات روزافزون نسبت به تغییرات در ساختار قضائی که از سوی کابینه بنیامین نتانیاهو در حال انجام است، به‌شکل خطرناکی عملکرد روزانه ارتش اسرائیل را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و در عین حال روحیه و انگیزه نظامیان را هم تضعیف می‌کند، به‌نحوی که این روزها فرار از خدمت در ارتش در نگاه عامه صهیونیست‌ها امری مشروع و ستودنی محسوب می‌شود.
این درحالی است که ناظران امور معتقدند تصمیم‌سازان رژیم صهیونیستی قادر به اتخاذ راهبرد مؤثر برای مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی نیستند، به همین دلیل اگر اوضاع رژیم صهیونیستی به همین منوال ادامه پیدا کند و تغییر قابل‌توجهی در شکل و جهت‌گیری کابینه کنونی اسرائیل رخ ندهد، صهیونیست‌ها نمی‌توانند مسیر راهبرد فعلی خود را عوض کنند، به‌عبارت دیگر تدوین یک استراتژی جدید و کاربردی برای مقابله با چالش‌های داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی در سایه شرایط فعلی تقریباً غیرممکن است.
انتهای پیام/