خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عکس/ آشوب، آتش، اعتراض؛ وضعیت این روزهای صهیونیست‌ها

مشرق | بین‌الملل، چند‌رسانه‌ای | دوشنبه، 07 فروردین 1402 - 16:28
امروز رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی وضعیت بغرنج تری را تجربه میکند.
درگيري،صهيونيست،صهيونيستي،داخلي،كشورهاي،معترضان،بدبختي،اعترا ...

سرویس جهان مشرق - امروز سرزمین های اشغالی شاهد وضعیتی است که هیچ گاه سابقه نداشته است اینگونه موجودیت آن را تهدید کند.
سراسر نقاط فلسطین اشغالی امروز شاهد اختلاف و درگیری داخلی میان صهیونیست ها است.
صد روز متوالی است که رژیم صهیونیستی روی آرامش را ندیده و اشغالگران به صورت دائم در حال نزاع و درگیری با یکدیگر هستند.
عاموس یادلین، مقام امنیتی سابق و کارشناس برجسته صهیونیستی اظهار داشت: «اسرائیلی که می‌شناختیم دیگر هرگز برنمی‌گردد.»
اکنون مخالفان و معترضان، دیگر به توقف قانون اصلاحات قضائی راضی نیستند و اعلام کرده اند حتی در صورت توقف این طرح اعتراضات را متوقف نخواهند کرد، چراکه باید نتانیاهو از جایگاه نخست وزیری کنار برود.
نتانیاهو نیز در مقابل معترضان خود را گروهی آنارشیست و ضد قانون خواند و خواستار برخورد خشونت آمیز با آنها شد.
مقامات صهیونیست هیچگاه فکر نمیکردند که اینگونه در باتلاق درگیری داخلی فرو بروند و دچار یک گسست داخلی شوند.
این روزها وقتی در شبکه های مجازی عبری زبان و صهیونیستی، چیزی جزء اخبار، تصاویر و فیلم های تظاهرات، اعتراضات و درگیری های پیدا نمیشود.
درگیری ها و اعتراضاتی که خبر از یک فروپاشی قریب الوقوع میدهند.
بدبختی که امروز صهیونیست ها گرفتار آن شدند، همان چیزی است که تدارک آن را برای کشورهای اسلامی و کشورهای محور مقاومت می دیدند و از شلوغی و درگیری در کشورهای اسلامی، در پوست خود نمیگنجیدند، اما امروز چشمان خود را که باز می کنند، خود را گرفتار همان بدبختی می بینند.