خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با اصناف متخلف اسفراین طی ماه مبارک رمضان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 فروردین 1402 - 15:56
بجنورد_ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسفراین گفت: با اصنافی که برخلاف دستورالعمل های صنفی خود در ماه مبارک رمضان فعالیت کنند به شدت برخورد خواهد شد.
برخورد،ماه،مبارك،ايام،عمومي،اسفراين،اغذيه،دادستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسین زاده ظهر دوشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: به دلیل هم‌زمانی ماه رمضان با ایام تعطیلات نوروزی و پیش بینی مسافران نوروزی در این ایام قبل از شروع ماه مبارک رمضان برنامه ریزی هایی با اداره صمت و اصناف صورت گرفته که این ادارات موظف هستند طبق دستورالعمل‌های ابلاغی با متخلفین برخورد نمایند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسفراین اضافه کرد: واحدهای صنفی و اغذیه فروشی‌هایی که در ایام ماه مبارک قصد فعالیت در روز را دارند باید قبلاً مجوزهای مربوطه را کسب و نسبت به تار و مات نمودن شیشه‌های محل کسب خود اقدام نمایند.
وی افزود: در روزهای اول ماه مبارک تخلفاتی مشاهده شد که با همکاری اداره صمت و تیم نظارت بر اماکن در غالب ۴ تیم برخورد صورت پذیرفت.
حسین زاده در ادامه با اشاره به ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی اضافه کرد: هر کس در انظار عمومی تظاهر به روزه خواری نماید طبق قانون با وی برخورد خواهد شد و دادستانی در این مورد به شدت با شخص و واحدهای صنفی متخلف برخورد خواهد نمود و در صورت تکرار این امر به پلمب آن واحد اقدام خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسفراین گفت: واحدهایی مانند بستنی فروشی‌ها و کافه‌های در روز حق هیچ گونه فعالیتی ندارند و ساعت فعالیت این صنف و اغذیه فروشی‌های از یک ساعت قبل از غروب می‌تواند آغاز شود.