خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۱۷۵ متهم به سرقت در مشهد/ ۱۱۷ معتاد متجاهر جمع‌آوری شدند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 07 فروردین 1402 - 14:56
مشهد ـ فرمانده انتظامی مشهد گفت: ۱۷۵ متهم به سرقت و مالخری در دومین مرحله طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد دستگیر شدند.
سرقت،مشهد،كشف،شهر،طرح،مالخران،مسروقه،پاكسازي،فرمانده

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نگهبان ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با موج دوم سفرهای نوروزی در راستای پیشگیری از سرقت، مرحله دوم طرح اقتدار امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با عاملان سرقت‌ها و مالخران اموال مسروقه در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: پلیس آگاهی با همکاری تیم‌هایی از یگان امداد و کلانتری‌های سطح شهر این طرح را در یک بازه زمانی ۴۸ ساعته اجرا کردند و ۳۲ پاتوق اصلی سارقان خیابانی و مالخران پاکسازی شد.
وی گفت: در این عملیات پس از کسب مجوزهای لازم قضائی، ۱۵۶ متهم به سرقت و ۱۹ متهم به مالخری شناسایی و دستگیر شدند و ۱۶۲ فقره انواع سرقت نیز کشف شد.
نگهبان افزود: ۶۲ دستگاه خودرو، ۱۱ دستگاه موتورسیکلت، مقادیر زیادی لوازم مسروقه شامل تلفن همراه، باطری خودرو، باند و پخش و آهن آلات نیز از مخفیگاه مجرمان کشف و به مالباخته‌ها تحویل شد.
فرمانده انتظامی مشهد اظهار کرد: همچنین ۱۱۷ معتاد متجاهر در این طرح جمع آوری شدند و با دستگیری ۴۵ خرده فروش، ۱۱۰ کیلو و ۲۳۰ گرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی کشف شد.
وی گفت: طرح‌های پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز شهر مشهد به خصوص در مناطق حاشیه شهر به صورت مستمر ادامه دارد و با هنجارشکنان برخورد می‌شود.