خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶۳ محکوم مالی از زندان‌های یزد آزاد شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 فروردین 1402 - 23:29
یزد- مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد از آزادی ۱۶۳ محکوم مالی جرائم غیرعمد در سال گذشته خبر داد.
مددجو،ستاد،آزادي،پويش،ديه،محكوم،آزاد،استان،خيران،پرداخت،اجراي

سید مسعود عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به همت ستاد دیه استان یزد و با مشارکت خیران و نیکوکاران استان، ۱۶۳ محکوم مالی جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۱ از زندان‌های استان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.
وی افزود: رقم بدهی این زندانیان آزاد شده ۱۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود که با قبولی دادخواست اعسار، اخذ گذشت رضایتمندانه از شکات و آورده محکومان، ۱۵۹ میلیارد تومان تامینشده و بقیه این مبلغ از منابع این ستاد شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانک‌های عامل مبلغ ۲۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این ۱۶۳ نفر و بازگشت آنها به آغوش گرم خانواده فراهم شد.
وی با تشریح نوع محکومیت این مددجویان افزود: از این تعداد زندانی آزاد شده، ۱۰۸ مددجو مربوط به محکومان مالی، ۳۶ مددجو محکوم پرداخت مهریه، ۱۵ مددجو محکوم نفقه و دو محکوم پرداخت دیه حادثه کار و دو محکوم پرداخت دیه غیرعمد بودند.
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان ضمن تقدیر از زحمات کارکنان و اعضای کمیته صلح و سازش این ستاد گفت: از این تعداد آزادی ۲۴ مددجو با انجام مشاوره و اصلاح ذات البین توسط مددکاران این ستاد و ۱۳۹ مددجو با پرداخت از منابع، شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نوع دوست و تسهیلات بانک های عامل از زندان آزاد شدند که از این تعداد ۱۸ مددجو زن و ۱۴۵ مددجو مرد بودند.
عظیمی با تقدیر از فعالیت‌های روابط عمومی ستاد دیه استان در راستای پویش های متفاوت در ایام سال افزود: از این تعداد آزادی ۱۰ مددجو با اجرای پویش فجر رهایی به مناسبت دهه فجر اسلامی، ۱۲ مددجو با اجرای پویش هر هیئت آزادی یک زندانی، ۱۴ نفر با اجرای پویش قدم قدم تا آزادی و تعداد ۵۰ مددجو نیز با اجرای پویش رضوان که در زمینه اختصاص هزینه مراسمی همچون ختم، سوم، هفتم، چهلم و سالگرد به این امر خداپسندانه بود از زندان آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.
وی از برگزاری ۱۳ جشن گلریزان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری نیز مانند سال گذشته در تمامی شهرستان ها اقدام به برگزاری جشن‌های گلریزان کرده و امیدواریم با برگزاری هرچه بهتر این برنامه ها شاهد حضور مردم و کمک های خیران به آزادی محکومان مالی غیرعمد باشیم.