سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکسازی محورهای مواصلاتی پلدختر/ تردد برقرار است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 فروردین 1402 - 19:59
پلدختر- رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پلدختر با اشاره به ریزش سنگ در محورهای مواصلاتی این شهرستان در پی بارش باران، گفت: در حال حاضر جاده‌ها پاکسازی و تردد در آنها برقرار است.
پلدختر،جاده،مواصلاتي،مسدود،احمد،شهرستان،راهداري،دهستان،سيلاب

روح الله شریف زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: عصر امروز یکشنبه بر اثر بارش‌های اخیر در چند نقطه از جاده پلدختر - خرم آباد از جمله پل تاریخی در ورودی شمالی شهر پلدختر، پیچ «گاوزرده» «معمولان» و «افرینه» ریزش سنگ اتفاق افتاد.
وی افزود: ۱۸ نفر پرسنل و عوامل راهداری پلدختر در چهار نقطه در محورهای مواصلاتی این شهرستان از جمله «ملاوی»، «دهلیج»، جاده پلدختر - اندیمشک و پلدختر - کرمانشاه با استقرار امکانات، تجهیزات و ماشین آلات سبک و سنگین به حالت آماده باش هستند و بلافاصله به پاکسازی ریزش‌ها اقدام کردند.
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پلدختر، گفت: هم اکنون جاده‌های مواصلاتی شهرستان پاک سازی شده و رفت و آمد در آن به صورت عادی ادامه دارد.
شریف زاده، افزود: مسافران و رانندگان در صورت برخورد با هرگونه مشکل در جاده‌های مواصلاتی شهرستان پلدختر در سریع‌ترین زمان ممکن با شماره تلفن ۱۴۱۱ تماس حاصل کنند.
بنا بر این گزارش، جاده امام‌زاده «شاه احمد» (ع) به دلیل بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه «سیمره» مسدود شد، با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی بر شدت بارندگی‌ها و احتمال ریزش کوه و سیلابی شدن مسیر جاده امامزاده «شاه احمد» پلدختر تا اطلاع ثانوی مسدود است.
تنها مسیر دسترسی به بقعه متبرکه امامزاده «احمد» که از دهستان «پاعلم» پلدختر می‌گذرد تا پایان بارندگی‌ها مسدود خواهد بود.
زائران محاصره در سیلاب با کمک اهالی محل به سمت دهستان «پاعلم» انتقال و اسکان یافتند.