خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا تکلیف بخش مردمی جشنواره رادیو مشخص نمی شود؟- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 06 فروردین 1402 - 13:15
حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره مستند رادیویی درباره تاخیر در اعلام آثار مردمی راه یافته به جشنواره توضیحاتی داد.
مستند،جشنواره،آثار،راديويي،مردمي

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره ملی مستند رادیویی از اعلام آثار راه یافته در بخش مردمی در اردیبهشت‌ماه خبر داد.
وی افزود: مخاطبان و علاقه‌مندان در «بخش مردمی» آثار تولید شده خود را در دو بخش «مستند گزارشی»، «مستند روایی» و «بخش ویژه»‌ به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند که مرحله داوری نیز انجام شد اما در این بخش، آثار راه یافته معرفی نمی‌شوند و به صورت مستقیم نامزدهای دریافت جایزه اول اردیبهشت ماه معرفی خواهند شد.
دبیر دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک درباره علت دیر اعلام شدن آثار بخش مردمی نیز گفت: علت دیر اعلام شدن، بررسی برای حذف آثاری است که توسط برخی برنامه‌سازان حرفه‌ای ساخته شده است و در هر مرحله‌ای که مشخص شود اثر توسط فرد حرفه‌ا‌ی یعنی شخصی که در مراکز صدای صداوسیما در کشور مشغول به کار است ساخته شده از داوری حذف می‌شوند.
اختتامیه دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، 18 اردیبهشت در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.
انتهای پیام/