خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استمرار طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های دامی تا پایان ماه رمضان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 05 فروردین 1402 - 22:34
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از ۱۳ اسفند آغاز و تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.
فرآورده،دامي،خام،بهداشتي،مراكز،نظارت

آقای مسعود محمدیان گفت: اداره کل دامپزشکی استان ها طرح تشدید نظارت بر تولید، بسته بندی، عرضه و جابه جایی هرگونه فرآورده های خام دامی را از ۱۳ اسفند آغاز کرده و همواره تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.
به گفته او، ۹۷ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۱۲۰ نفر کارشناس در ۳۰ کشتارگاه فعال دام و طیور نظارت دارند.
محمدیان ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی، مراکز عرضه محصولات پروتئینی و خودروهای حمل فرآورده ها وجود دارد؛ بنابراین از مردم تقاضا داریم که موارد مشکوک و مشکلات عدم انطباق بهداشتی را از طریق شماره ۱۵۱۲ اعلام کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: با توجه به گستردگی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان تهران از ناظران بهداشتی هم تقاضا داریم که در این ایام ما را کمک کنند تا تایید سلامت فرآورده ها از مزرعه تا سفره را داشته باشیم.
او با بیان اینکه بهداشت خط قرمز ماست، گفت: در حوزه فرآورده های خام دامی تعارف نداریم و با متخلفان برخورد می کنیم.