خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ کشته و ۹ مفقود در انفجار کارخانه شکلات سازی پنسیلوانیا

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 05 فروردین 1402 - 11:16
به گفته مقامات پلیس، انفجار روز جمعه در یک کارخانه شکلات سازی در پنسیلوانیا دو کشته و ۹ مفقود بر جای گذاشت.
انفجار،منطقه،ريدينگ،وست،شكلات

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ان پی آر، بر اثر انفجار در این کارخانه شکلات سازی، چندین نفر هم زخمی شدند.
«وین هولبن»، رئیس پلیس منطقه وست ریدینگ بورو، که کارخانه شکلات سازی پالمر در آنجا واقع شده است، تعداد دقیق مجروحان را اعلام نکرد.
انفجار درست قبل از ساعت ۵ بعد از ظهر موجب ویرانی یک ساختمان شد و به ساختمان‌های مجاور که شامل چندین آپارتمان بود آسیب رساند.
هولدن به خبرنگاران گفت که علت انفجار در منطقه ۹۶ کیلومتری شمال غربی فیلادلفیا در در دست بررسی است.
«سامانتا کاگ»، شهردار منطقه، از مردم خواسته تا حدود یک بلوک از هر جهت از محل انفجار عقب نشینی کنند اما دستور تخلیه داده نشد.
این شرکت که از سال ۱۹۴۸ تأسیس شده، اکنون ۸۵۰ کارمند در دفتر مرکزی خود در وست ریدینگ دارد.