خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: تحریم های غربی علیه سوریه باید فورا لغو شود- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 04 فروردین 1402 - 19:15
چین بار دیگر از کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا خواست بدون قید و شرط تحریم های ظالمانه تحمیلی علیه سوریه را لغو کنند.
سوريه،فوراً،تجاوز،كشورش،غيرقانوني،فرودگاه،تأكيد،نماينده

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، گنگ شوانگ معاون نماینده چین در سازمان ملل در خلال نشست شورای امنیت درباره سوریه گفت تمام تحریم‌های غیرقانونی یکجانبه علیه سوریه باید فوراً و بدون قید و شرط لغو شود تا این فاجعه انسانی بیشتر از این وخیم نشود.
وی افزود تعلیق موقت بخشی از این تحریم‌ها، خسارت‌های طولانی‌مدت ناشی از آن را جبران نخواهد کرد.
این دیپلمات چینی درباره تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی حلب نگرانی عمیق کشورش را از این تجاوزات ابراز و بر لزوم جلوگیری از تکرار آن و احترام به حاکمیت و یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد و گفت این تجاوز در حالی صورت گرفته است که این فرودگاه تأسیسات غیرنظامی مهم و محور اصلی برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به‌شمار می‌رود.
وی بار دیگر از نظامیان اشغالگر خارجی و در رأس آن‌ها آمریکایی‌ها خواست فوراً به حضور نظامی غیرقانونی خود در سوریه و غارت ثروت‌های طبیعی آن پایان دهند.
معاون نماینده چین همچنین خواستار حمایت از مبارزه با تروریسم در سوریه شد و گفت هرگونه تلاش برای سوءاستفاده از تروریست‌ها و بهره‌برداری از آنها در راستای اهداف خاص خود نتایج عکس به‌دنبال خواهد داشت.
شوانگ همچنین بر ضرورت ازسرگیری نشست‌های کمیته بررسی قانون اساسی در نزدیک‌ترین زمان ممکن تأکید و حمایت کشورش را از این مسئله و نیز تحولات سیاسی و نزدیک شدن کشورهای منطقه و سوریه به یکدیگر اعلام کرد.
انتهای پیام/+