خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزش ستک در هراز و کندوان ۱۳ مصدوم داشته است

مهر | استان‌ها | جمعه، 04 فروردین 1402 - 15:16
ساری- رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی مازندران گفت: ریزش سنگ در محورهای هراز و کندوان تاکنون ۱۳ مصدوم داشته است.
استان،اورژانس،كندوان،فوتي،هراز

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حبیبی بعدازظهر جمعه در شورای ترافیک استان با اشاره به افزایش ناوگان برای خدمات رسانی گفت: امسال چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۲ دستگاه موتورلانس در ناوگان اورژانس خدمت رسانی می‌کنند.
وی با اشاره به فعالیت ۴۸ بیمارستان وو ۱۲۲ درمانگاه عمومی در استان اظهار داشت: تا پایان روز سوم تعطیلات نوروزی ۲۳۲ درخواست و بیش از پنج هزار مأموریت اورژانس در استان انجام شده است.
وی با بیان این که سه هزار و ۴۷۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان معدوم شده است، گفت: هزار و ۱۶۴ مأموریت تصادفی نیز توسط اورژانس استان انجام شده است.
رئیس مرکز اورژانس مازندران با بیان این که ریزش سنگ را در محورهای هراز و کندوان و شاهد بودیم، گفت: این حادثه در کندوان دو فوتی داشت و در محور هراز نیز در دو مقطع سه مصدوم برجای گذاشته است.
حبیبی یادآور شد: ریزش سنگ در محور کندوان ۱۰ مصدوم داشت و در مجموع ۱۳ فوتی ناشی از تصادفات و حوادث طبیعی در استان داشته ایم.