خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید بالغ بر 1200 دستگاه اتوبوس و ون در سال 1401 توسط شهرداری تهران- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 03 فروردین 1402 - 11:49
شهردار تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در سال 1401 ، گفت: خرید بالغ بر 1200 دستگاه اتوبوس و ون و همچنین عملیات احداث اولین آزادراه تهران (شهید شوشتری) بخشی از اقدامات در سال گذشته است.
تهران،گذشته،بدهي،مترو،نوسازي،خطوط،اتوبوس،11،اقدامات،شهيد،احداث

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در رشته توئیتی در صفحه شخصی خود بخشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته تشریح کرد.
متن این توئیت‌ها به شرح زیر است:
«ضمن تبریک‌ سال نو خدمت مردم عزیز برخی از اقدامات شهرداری در سالی که گذشت:
عملیات احداث اولین آزادراه تهران (شهید شوشتری) و بزرگراه شهید بروجردی و ادامه یادگار امام آغاز شد.
7 ایستگاه مترو، 12 ورودی دوم ایستگاه‌ها، بزرگ‌ترین پایانه مترو در غرب آسیا راه‌اندازی و 11 کیلومتر از خطوط 6 و 7 توسعه پیدا کرد.
مطالعات خطوط 8 تا 11 انجام و قرارداد خط 10 برقرار شد تا از بهار 1402 ان‌شاءالله حفاری آن آغاز شود.
700 اتوبوس بازسازی و نوسازی شد، 2500 تاکسی نوسازی، 640 دستگاه اتوبوس و 650 دستگاه ون نیز خریداری شد.
عقد تفاهم برای احداث 400 هزار مسکن و ساخت 80 هزار واحد مسکونی در تهران شروع شد.
9 مرکز یاورشهر برای پذیرش و بازپروری 5000 معتاد متجاهر افتتاح و 15000 زن سرپرست خانوار نیز شاغل شدند.
در این بین 1500 هکتار هم به کمربند سبز تهران اضافه شد و بوستان‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای جدید نیز ساخته شد.
تعداد پروانه‌های ساختمانی نسبت به سال گذشته 3000 عدد افزایش داشته و عمده آن‌ها در مناطق جنوبی و در بافت فرسوده رقم خورده است.
در خصوص بدهی‌ها نیز 2600 میلیارد تومان از بدهی پیمانکاران سال‌های گذشته و 7 هزار میلیارد تومان از بدهی شهرداری تهران تسویه شد.
امسال که نام مهار تورم و رشد تولید نام گرفته شاهد تشدید خدمات مدیریت شهری در شهر تهران خواهیم بود.
ان‌شاءالله.
انتهای پیام/