خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کشته و ۴ مجروح بر اثر واژگونی سمند در جاده فراشبند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 03 فروردین 1402 - 10:48
شیراز-سرپرست پلیس راه جنوب استان فارس گفت: واژگونی سواری سمند در جاده فراشبند یک کشته و ۴ مجروح در واژگونی سمند بر جای گذاشت.
فوت،جاده،فراشبند،سمند،سرنشين،روانه

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهران احمدی بیان کرد: شامگاه چهارشنبه در پی واژگونی سواری سمند در جاده فراشبند، یک نفر فوت و ۴ سرنشین آن نیز مجروح و روانه بیمارستان شدند.
وی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در جاده فراشبند، بلافاصله مأموران انتظامی به همراه عوامل امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی گفت: در بررسی صورت گرفته مشخص شد یک سواری سمند حامل ۵ سرنشین به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه از جاده منحرف و واژگون شده است.
سرپرست پلیس راه جنوب استان فارس با بیان اینکه در این حادثه، راننده به دلیل شدت جراحات وارده در دم فوت و ۴ نفر دیگر نیز مجروح و روانه بیمارستان شدند، گفت: به رانندگان توصیه می‌شود هنگام رانندگی از عجله و شتاب بی مورد پرهیز کرده و از رانندگی با حالت خستگی و خواب آلودگی خودداری کنند.