خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزبانی فضاهای اسکان آموزش و پرورش اصفهان از ۳۲ هزار مسافر نوروزی

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 03 فروردین 1402 - 09:32
اصفهان- رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: فضاهای اسکان آموزش و پرورش در روز اول فروردین ۱۴۰۲، میزبان ۳۲ هزار مسافر از نقاط مختلف کشور بودند.
اسكان،اصفهان،پرورش،آموزش،ميهمانان،ميزباني

مهدی منتجب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از ادامه روند اسکان مسافران نوروزی خبر داد و اظهار داشت: فضاهای اسکان آموزش و پرورش در استان اصفهان، در روز اول فروردین ماه ۱۴۰۲ میزبان ۳۲ هزار مسافر از نقاط مختلف کشور بودند.
وی افزود: در بین ستادهای اسکان ۶ گانه شهر اصفهان، ستاد اسکان ناحیه چهار بیشترین آمار میزبانی از میهمانان نوروزی را داشته است.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: با سرکشی و بازدید منظم از ستادها و فضاهای اسکان، در تلاش هستیم تا مشکلات را به حداقل برسانیم و زمینه را برای جلب رضایت میهمانان شهر اصفهان فراهم کنیم.
به گزارش مهر، آموزش و پرورش اصفهان در نوروز ۱۴۰۲ با ۷۰۰۰ کلاس در ۶۰۰ مدرسه و فضاهایی همچون مراکز فرهنگی رفاهی معلمان، باغ ابریشم و ویلا سرای چادگان آماده میزبانی از مسافران فرهنگی و غیرفرهنگی از نقاط مختلف کشور است.