خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادورو: کارشکنی مانع از رسیدن غذا و سوخت به ونزوئلا می‌شود

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 07 خرداد 1398 - 13:24
رئیس‌جمهوری ونزوئلا اعلام کرد، کشتی‌های حامل بنزین و مواد غذایی به علت حملات خرابکارانه به سواحل ونزوئلا نمی‌رسند و کاراکاس به دنبال راه‌حلی برای آنهاست.
ونزوئلا،مادورو،خرابكارانه،سواحل،حامل،حملات،غذايي

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اعلام کرد، کشتی‌های حامل بنزین و مواد غذایی به علت حملات خرابکارانه به سواحل ونزوئلا نمی‌رسند و کاراکاس به دنبال راه‌حلی برای آنهاست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا شامگاه دوشنبه تاکید کرد: اخیرا اقدامات خرابکارانه علیه ده‌ها تانکر حمل سوخت رخ داده است تا از رسیدن آنها به سواحل ونزوئلا جلوگیری به عمل آید.
در هر صورت این مشکل مدیریت می‌شود و ما در حال تثبیت اوضاع هستیم.
رئیس‌جمهوری ونزوئلا افزود، کشتی‌های حامل مواد غذایی برای شهروندان ونزوئلایی هم با چالش‌های مشابهی روبرو هستند.
او درباره مبدا حرکت این کشتی‌ها اظهارنظری نکرد و نگفت که چه طرفی مسوول این خرابکاری است.
از زمان آغاز بحران سیاسی در ونزوئلا در اواخر ماه ژانویه، این کشور آمریکای لاتین همچنین چندین بار دچار خاموشی‌های گسترده شده است و مقامات مسئولیت این حملات را به گردن ایالات متحده انداختند؛ کشوری که از اپوزیسیون ونزوئلا حمایت می‌کند و در تلاش برای بیرون راندن مادورو از قدرت است.
واشنگتن این اتهامات را رد می‌کند.
انتهای پیام