خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادفات فوتی آذربایجان غربی ۷۵ درصد افزایش یافت/۹ نفر فوت کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 فروردین 1402 - 14:29
ارومیه - رئیس پلیس راه آذربایجان غربی گفت: از ابتدای طرح نوروزی تا دوم فروردین ماه تصادف فوتی در استان ۷۵ درصد افزایش یافته و نفر فوت کردند.
تصادفات،طرح،درصد،نوروزي،اسفند،فروردين

سرهنگ رضا پناهی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز طرح نوروزی از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال اظهار کرد: تعداد تصادفات جرحی ۱۶ درصد و خسارتی نیز ۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته اما تعداد تصادف جاده‌ای منجر به فوت متأسفانه ۷۵ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه تعدا د افراد فوت شده در تصادفات جاده‌ای در بازه زمانی (۲۴ اسفند پارسال تا صبح دوم فروردین امسال) ۲۵ درصد کاهش یافته است، افزود: در این مدت متأسفانه ۹ نفر از شهروندان در تصادفات جاده‌ای این استان جان خود را از دست دادند.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بیشترین تصادفات رخ داده در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: به دلیل وجود کارگاه‌ها و شرکت‌ها در حاشیه جاده‌ها احتمال تصادفات به شدت افزایش می‌یابد.
سرهنگ پناهی مقدم با اشاره به اینکه طرح نوروزی پلیس از ۲۴ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده تاکید کرد: این طرح با شعار «نشاط بهاری و پرهیز از خطر و آرامش در سفر» اجرا شده است.
وی با اعلام اینکه ۹۵ گشت تیمی پلیس محسوس تحت عنوان طرح نوروزی در سراسر آذربایجان‌غربی حضور دارند، ادامه داد: ۱۰ تیم گشتی نامحسوس نیز در محورهای مواصلاتی استان مستقر هستند تا در این طرح انجام وظیفه کنند.