خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۳ درصدی تردد خودروهای ورودی به کردستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 فروردین 1402 - 13:24
سنندج- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان از افزایش ۲۳ درصدی تردد خودروهای ورودی به استان در اولین روز سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
تردد،مشابه،گذشته

فرزاد حسنی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: محور قروه- دهگلان پرترددترین محور مواصلاتی کردستان در نخستین روز سال ۱۴۰۲ بوده است.
وی افزود: میزان تردد وسایل نقلیه ورودی به استان در روز اول سال ۴۸ هزار و ۷۲۲ خودرو بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اعلام کرد: متوسط تردد روزانه بر اساس سامانه برخط در سطح استان ۲۸۵ هزار و ۹۷۷ مورد بوده که رشد ۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.
حسنی افزود: متوسط تردد روزانه از ابتدای طرح نوروزی تاکنون ۳۲۶ هزار و ۸۵۷ مورد بوده که رشد ۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: تردد بین استانی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.